| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
blushprevious Rekke-firer
|
Posted: Sat May 02, 2026 12:32 pm Post subject: |
|
|
Mul pole enam ammu olnud sellist naeru. Sellist, mis tuleb k?hust ja paneb silmad vett jooksma. Aga sel laup?eva ?htul ma naersin. Istusin ?ksi k??gis, s?ber oli just lahkunud, ?llepurgid olid laual ja ma kerisin telefoni. Olin veidi purjus. Mitte t?iega, aga just nii palju, et mu tavalised piirangud ? need, mis ?tlevad "?ra tee seda, see on rumal" ? olid v?tnud v?ikese puhkuse. Ja nii ma sattusin ?hele saidile, mida ma kaine peaga poleks avanudki.
See oli ?ks nendest kohtadest, kus inimesed r??givad litecoin kasiino hasartm?ngud v?imalustest. Ma polnud kunagi varem litecoiniga m?nginud. Aga mul oli telefonirakenduses 12 eurot. T?pselt 12. Ma ei teadnudki, et mul need on. Ilmselt mingi tagasimakse v?i vana s?bra v?lg. Aga seal nad olid. 12 eurot, mis ootasid, et neid kasutataks.
M?tlesin: "Hea k?ll, las ma n?itan, et ma pole nii vana, et uusi asju ei karda." Tegelikult olen ma nii vana. Aga purjus peaga olen noor ja rumal. See on seadus.
Registreerimine oli lihtne. Panin need 12 eurot sisse. Valisin m?ngu, mis paistis k?ige rumalam ? v?rvilised puuviljad, helid nagu 90ndate arvutim?ngus. T?iuslik. Panuseks panin 1 euro. Kl?ps. Rullid. Kaotus. Teine euro. Kaotus. Kolmas. Kaotus. Kaotasin neli eurot j?rjest. M?tlesin, et see on kiire. Aga ma ei katkestanud. Purjus peaga ma olen visa.
Ja siis viiendal korral ? v?it. Aga mitte tavaline v?it. Mitte paar eurot. Ekraan hakkas vilkuma nagu diskol. Heli oli vali. Mu kass, kes magas diivanil, ?rkas ja vaatas mind nagu ma oleksin hulluks l?inud. Summa mu 8 eurost (olin 12 pealt 8 peale j?udnud) h?ppas 12, siis 18, siis 27, siis 34 peale. Peatus 34 peal.
Ma naeratasin. Teadsin, et olen purjus, aga see naeratus oli kaine. See oli ehe r??m. Mitte sellep?rast, et 34 eurot on palju ? see pole palju. Vaid sellep?rast, et ma ei oodanud midagi, aga sain midagi. Nagu kingitus, mida sa ei palunud.
Aga purjus pea teeb rumalaid asju. Ma ei v?tnud raha v?lja. M?tlesin: "Veel natuke, mis seal ikka." J?tkasin m?ngimist. Seekord panused 1 euro asemel 2 eurot. Kaotasin 2, v?itsin 4, kaotasin 2, v?itsin 6. Summa k?ikus 30 ja 40 vahel. See oli nagu merelainetus. Edasi-tagasi. Edasi-tagasi.
Ja siis ? ma ei tea, kuidas ? aga ma vajutasin kogemata panuse "maksimum". Purjus s?rmed. Ekraanile ilmus number: 12 eurot ?he panuse peale. Ma ei j?udnud isegi m?elda "stop". Rullid l?ksid. Ma sulgesin silmad. Avasin. Summa oli 124 eurot.
124 eurot.
Ma naersin. P?riselt naersin. Valjult. ?ksi k??gis. ?llepurgid ees, kass hirmunud, mina naersin nagu idioot. Sest see oli absurdne. Ma olin pannud maksimumpanuse t?iesti kogemata. Ja see t??tas. Litecoin kasiino hasartm?ngud ? see fraas k?lab nii t?siselt. Aga tegelikult oli see lihtsalt mina, purjus, 12 eurot ja ?ks rumal juhus.
V?tsin 100 eurot v?lja. Kohe. Enne kui ma midagi muud teen. J?tsin 24 eurot. Need 24 m?ngisin ?ra ? seekord teadlikult, v?ikeste panustega. Kaotasin 15, v?itsin 9, kaotasin ?lej??nu. L?puks 0. Aga mul oli 100 eurot kontol.
J?rgmisel hommikul ?rkasin peavaluga. Esimene m?te: "Mis ma eile tegin?" Teine m?te: "Kus mu raha on?" Avasin rakenduse. 100 eurot. Ikka veel. Ma polnud unistanud. Naeratasin. Seekord vaikselt.
Ma ei r??kinud sellest oma naisele. Ta arvaks, et ma olen loll. Ja tal oleks ?igus. Aga ma r??kisin s?brale, kes oli eile minuga ?lut joonud. Ta naeris ja ?tles: "Sina oled ikka vedaja." "Ei," vastasin. "Ma olin purjus. See on erinev."
M??dus n?dal. Proovisin uuesti. Kaine peaga. Panin 20 eurot. Kaotasin 20. Mitte midagi. Kaine peaga ei toimi. Purjus peaga toimus ime. See on teadus? V?ib-olla. V?i lihtsalt juhus. Ma ei tea.
T?na ma m?ngin harva. Ja kui m?ngin, siis joon alati ?he ?lle enne. Mitte rohkem. Mitte v?hem. See on minu rituaal. See on minu viis ?elda ajule: "Ole l?dvestunud, aga ?ra magama j??." See t??tab sagedamini, kui ma tunnistan. Aga ma ei tunnista seda paljudele. See on minu v?ike saladus. Nagu 12 eurot, mis elasid mu telefoni peal mitu kuud, teadmata, et ?hel p?eval saavad nad 100 euroks. Ja mina saan loo, mida ma r??gin alati, kui keegi k?sib: "Kas sa oled kunagi v?itnud?" Olen. Purjus peaga. ?hel laup?eva ?htul. Ja see oli seda v??rt. Isegi peavalu. Isegi kassi p?lglik pilk. Eriti kassi oma. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|