Chryslerklubben Forum Index Chryslerklubben
Forum for WPC Club of Norway og WPC Club Sweden Region

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Post new topic   Reply to topic    Chryslerklubben Forum Index -> Linker
View previous topic :: View next topic  
Author Message
blushprevious
Rekke-firer

PostPosted: Sat May 02, 2026 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ma ei s?ida tihti bussiga. Mul on auto, kuigi see on vana ja naaber ?tleb, et ma peaksin selle juba vanarauaks viima. Aga sel p?hap?eval oli auto t??kojas. Piduriketas, j?lle. Nii et istusin bussis, suunas koju, vihma klaasil ja ?ks ebameeldiv tunne sees ? just see tunne, kui sa tead, et homme on esmasp?ev ja sa pole n?dalavahetusel puhanud. Buss oli peaaegu t?hi. Ainult ?ks vanamutt ees ja ?ks teismeline telefoniga taga. Mina istusin keskmise ukse k?rval, seljakott s?les.

Mul oli telefon. Mul oli 17 eurot litecoini rahakotis. Ja mul oli veel 20 minutit s?itu. Ma olin v?sinud. Liiga v?sinud, et midagi tarka teha. Liiga v?sinud, et olla vastutustundlik. Aga piisavalt v?sinud, et proovida midagi rumalat.

M?letasin, et mu s?ber oli kunagi r??kinud mobiilne kasiino litecoin lahendusest. Ta ?tles, et saab m?ngida otse telefonist, ilma et peaks arvuti taga istuma. Tol hetkel ma ei p??ranud t?helepanu. Aga n??d, bussis, vihma k?es, tundus see geniaalne. Ma ei tahtnud koju j?uda. Ma tahtsin midagi muud. Midagi, mis katkestaks selle igavuse.

Otsisin selle koha ?les. Disain t??tas telefonis h?sti ? nupud olid piisavalt suured, et ma ei pidanud prillide j?rele sirutama. Registreerisin kiirelt. Deposiit. Need 17 eurot, mis mul olid. Miks mitte? Ma olin need juba ammu maha kandnud. See oli nagu m?ngiksin teiste inimeste rahaga. Omaenda teiste rahaga.

Valisin m?ngu. Lihtne slot, kuid telefonis tundus see kuidagi? intiimsem. Ekraan oli v?ike, nii et k?ik toimus just minu silme ees, mitte laua taga kaugel. Panin panuseks 0,50 eurot. Vajutasin. Buss p?rutas ?le t?navamasti. Ekraan v?rises. Ma kaotasin. 0,50 uuesti. Kaotus. 1 euro. Kaotus.

Mu 17 eurost oli j??nud 14. M?tlesin, et see on l?hike s?it. Aga ma ei katkestanud. Ma olin liiga v?sinud, et m?elda. Lihtsalt vajutasin nuppu. See oli nagu autopiloot. 1 euro. Kaotus. 2 eurot. Kaotus. 2 eurot. Kaotus. 8 eurot oli l?inud. Alles 9.

Ja siis ? buss peatus. Keegi astus peale. Ma ei vaadanud, kes. Mu silmad olid ekraanil. Vajutasin uuesti. Seekord 2 eurot. Rullid. Peatusid. Kaks s?mbolit. Kolmas peaaegu. Aga mitte p?ris. Kaotus.

Ma olin vihane. Mitte kellegi peale. Iseenda peale. Miks ma raiskan raha? Miks ma ei loobu? Aga siis ma m?tlesin: "Kui ma n??d loobun, siis ma kaotasin 17 eurot, aga kui ma proovin veel ?he korra?" V?tsin viimased 7 eurot. Panin k?ik ?hele reale. ?ks kl?ps. S?rm v?rises. Buss p?rutas j?lle.

Rullid p??rlesid. Ma vaatasin aknast v?lja. Vihma. Linnavalgustid. Ja siis kuulsin seda heli. Telefoni k?larist kostis midagi v?idukat. Ma vaatasin. Ekraan oli kuldne. Summa 7 eurost h?ppas 23 peale, siis 23st 31 peale, siis 31st 45 peale. Peatus 45 peal.

45 eurot. Minu 17 eurost. Ma naeratasin. Bussis. ?ksi. Vihma k?es. Ma olin just v?itnud raha, samal ajal kui teised istusid ja vaatasid oma telosid, teadmata, et mina tegin seda teistmoodi. IKEA. Ma olin leidnud mobiilne kasiino litecoin v?imaluse, mis t??tas just seal, just siis.

V?tsin 40 eurot kohe v?lja. J?tsin 5 eurot. Need 5 eurot m?ngisin veel m?ned minutid ? bussis, rahulikult. Kaotasin need. Aga mul oli 40 eurot kontol. Ja mu s?it hakkas l?ppema.

Koju j?udes oli tunne hea. Mitte suure v?idu p?rast ? 40 eurot ei tee kedagi rikkaks. Aga selle tunde p?rast, et ma tegin midagi, mida ma pole varem teinud. Ma m?ngisin bussis. Ma v?itsin bussis. Ja see tundus nagu v?ike v?it argip?eva ?le. Homme on esmasp?ev, aga t?na on veel p?hap?ev. Ja mul on 40 eurot, mida mul hommikul polnud.

N?dal hiljem proovisin uuesti. Sama mobiilne kasiino litecoin. Panin 20 eurot. Kaotasin 18. Aga seekord olin rahulik. Sest teadsin, et nii see k?ib. Bussis, kodus, t??l ? vahet pole. M?nikord v?idad, m?nikord kaotad. Aga see v?imalus m?ngida mujal kui kodus ? see on vabadus. Ma ei pea istuma arvuti taga tund aega. Mul on piisavalt 20 minutit bussis. Ja see on k?ik.

T?na on mu auto ikka veel t??kojas. Naine ?tles, et ta viib mu homme hommikul t??le. Aga ma vastasin: "Ei, ma v?tan bussi." Ta imestas. Ma ei seletanud. M?ned asjad on parem j?tta saladuseks. Mu v?ike bussirituaal. Mu 17 eurot, mis said 40 euroks. Vihm, buss, ?ks v?idukas heli. See on minu lugu. Ja ma j??n selle juurde. V?hemalt seni, kuni auto on t??kojas. P?rast seda ? vaatame. Aga bussis?idud pole enam kunagi endised. Ja ma olen selle ?le ?nnelik. Isegi kui vihma sajab. Eriti kui vihma sajab. See on parim aeg m?ngimiseks. Ma tean. Ma proovisin.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Chryslerklubben Forum Index -> Linker All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum