Chryslerklubben Forum Index Chryslerklubben
Forum for WPC Club of Norway og WPC Club Sweden Region

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Post new topic   Reply to topic    Chryslerklubben Forum Index -> Linker
View previous topic :: View next topic  
Author Message
blushprevious
Rekke-firer

PostPosted: Sun May 10, 2026 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

See oli neljap?ev. Ma m?letan, sest neljap?eviti on mu ainus ?htu, kus ma ei pea midagi tegema. Ei trenni, ei koosolekuid, ei s?pradega v?ljas k?imist. Lihtsalt mina, diivan, ja tunne, et ma v?in hingata. Aga sel konkreetsel neljap?eval oli mu korter imelikult vaikne. Naabrid olid ?ra, t?naval polnud kedagi, isegi mu kass tundus magavat s?gavamalt kui tavaliselt.

Ma olin v?sinud, aga mitte magamiseks. Selline imelik v?simus, kus silmad on rasked, aga m?tted jooksevad ringiratast. V?tsin s?learvuti, mis laadis laua peal, ja hakkasin m?ttetult internetis surfama. ?ks sait, teine sait, kolmas. Siis sattusin ?hele foorumile, kus inimesed jagasid igasugu soodustusi. Ma ei ole selliste asjade f?nn, aga ?ks pealkiri j?i silma: ?Keegi vajab promo koode? Mul on kaks ?le.?

Kl?psasin. Postitus oli lihtne ? keegi kirjutas, et ta sai kaks promo koodi, aga kasutas ainult ?hte, teine on alles. ?V?tke, kes tahab,? l?ppes tekst. All olid kaks rida t?hti ja numbreid. Ma ei tea, mis mind ajendas, aga kopeerisin need m?lemad. Mitte sellep?rast, et ma oleksin planeerinud neid kasutada. Lihtsalt sellep?rast, et see tundus kahjutu.

Nimi, millega need koodid olid seotud, oli mulle v??ras ? vavada promo codes. Ma polnud varem kuulnud. Aga ma otsustasin vaadata. Tippisin selle brauserisse ja sattusin saidile, mis tundus ?llatavalt korralik. Heledad v?rvid, selged nupud, eesti keel olemas. Ma registreerisin end ? mitte sellep?rast, et ma tahtsin kohe m?ngida, vaid sellep?rast, et tahtsin teada, kas need koodid t??tavad.

Registreerimine v?ttis aega v?ib-olla kaks minutit. Kasutajanimi, parool, e-post. K?ige l?pus oli v?li: ?Promo kood?. Ma sisestasin esimese. Vajutasin ?Aktiveeri?. Ja siis teine. M?lemad t??tasid. Mu kontole ilmus boonus ? kokku 35 eurot lihtsalt selle eest, et ma sisestasin kaks rida teksti. Ma ei pannud sentigi oma raha. See oli lihtsalt? seal.

Ma m?tlesin: ?Okei, proovin. Kui kaotan, pole midagi.? Valisin m?ngu, mis tundus lihtne ? slot, millel olid puuviljad ja kellad. Mitte mingit keerulist boonuss?steemi, lihtsalt keerutad ja vaatad. Panin panuseks 20 senti. Siis 50 senti. Siis j?lle 20. Kaotasin natuke, v?itsin natuke rohkem tagasi. Olin umbes 40 euro peal.

Ja siis ma vahetasin m?ngu. Ma ei tea, miks. V?ib-olla sellep?rast, et tundsin end kindlamalt. Uus m?ng oli teemaga ?Piraadid ja aardelaegas?. Seal oli ankur, kaks m??ka, ja k?ige tipus ?ks suur laegas, mis j?i silma. Ma panin panuseks ?he euro. Keerasin. Viis korda j?rjest ei midagi. Siis kuuendal korral ? laegas avanes.

Ekraan muutus t?iesti. Selle asemel et lihtsalt keerutada, sattusin ma boonusvooru, kus pidi valima kolme v?tme vahel. Iga v?ti avas ?he ukse. Ukse taga olid m?ndid, kullakamakad, ja siis ?he ukse taga? ma ei tea, miks ma selle valisin, aga tundus ?ige. Ma valisin keskmise v?tme.

Laegas plahvatas number. 320 eurot.

Ma vaatasin seda ja mu esimene m?te oli: ?Kas see on p?ris?? Vajutasin v?rskendust. Number j?i samaks. Aga see oli boonusraha, mitte veel minu oma. Peale seda tuli raha teatud arv kordi l?bi m?ngida. Mul polnud valikut ? ma pidin edasi m?ngima. Aga ma m?ngisin targalt. V?ikesed panused, aeglaselt, kannatlikult. Iga kord, kui v?itsin, v?tsin seda kui sammu l?hemale.

Umbes tund aega hiljem olin ma k?ik tingimused t?itnud. Mis j?rele j?i, oli 275 eurot. Puhas, p?ris, minu raha. Ma ei v?tnud seda kohe v?lja. Istusin ja hingasin. Siis kirjutasin foorumisse sellele inimesele, kes koodid jagas: ?Ait?h. T??tas.? Ta vastas tunni p?rast: ?Tore kuulda. Mina ka v?itsin v?ikese summa.? Me ei r??kinud enam kunagi, aga see on okei.

J?rgmise p?eva hommikul v?tsin raha v?lja. Vavada promo codes s?steem v?imaldas mul seda teha ?he nupuvajutusega. Raha j?udis mu kontole alles kaks p?eva hiljem ? pangad t??tavad aeglaselt, eks ole. Aga see j?udis. 275 eurot. Ostsin selle eest uue talvejope, sest vana oli juba l?bi kulunud. Ja ma m?tlesin: ?ks ?htu, kaks koodi, ja n??d on mul soe.

Mu s?ber Marko k?sis hiljem, kuidas ma selle jope sain. ?V?itsin,? ?tlesin lihtsalt. Ta vaatas imeliku pilguga, aga ei k?sinud rohkem. M?ned asjad ei vaja seletust.

Ma ei m?ngi enam palju. Vahel, kui mul on igav, viskan paar eurot sisse. M?nikord v?idan, m?nikord kaotan. Aga see esimene ?htu ? see ?htu kahe promo koodiga ? j??b mulle alati meelde. Mitte sellep?rast, et ma v?itsin suurt summat. Vaid sellep?rast, et see tuli kuskilt, kus ma seda k?ige v?hem ootasin. T?nu v??rale inimesele internetis, kes jagas kahte rida teksti. Ja t?nu sellele, et ma olin piisavalt uudishimulik, et neid proovida.

N??d, iga kord, kui keha r??gib mulle promo koodidest, ma naeratan. Mitte sellep?rast, et ma arvaksin, et need alati t??tavad. Vaid sellep?rast, et ma tean ?hte lugu, kus need t??tasid. Minu lugu. Ja see on k?ik, mida ma vajan.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Chryslerklubben Forum Index -> Linker All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum